فرمت فایل دانلودی: .pdfفرمت فایل اصلی: pdfتعداد صفحات: 51حجم فایل: 1325 کیلوبایت قیمت: 40000 تومانتوضیحات:
جزوه روشهای نوین آزمایشگاهی در صنایع غذایی، در قالب فایل pdf در 51 صفحه.
خلاصه مفیدترین مطالب به روز درس " روشهای نوین آزمایشگاهی در صنایع غذایی" از دروس کارشناسی ارشد از بهترین اساتید دانشگاههای تهران، علوم تحقیقات و علوم دارویی تهران.
این جزوه از دروس اصلی کارشناسی ارشد صنایع غذایی است که شامل شناخت انواع دستگاههای رایج مورد استفاده برای آزمایشات نوین در رشته صنایع غذایی و نحوه کارکرد آنهاست.
تمام نکات برتر، مباجث کلیدی چه برای کار کردن و چه برای استفاده در آزمونهای دکترا را شامل می شود و خلاصه بهترین جزوات اساتید برتر دانشگاههای مطرح تهران است.
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.