فرمت فایل دانلودی: .rarفرمت فایل اصلی: docxتعداد صفحات: 65حجم فایل: 879 کیلوبایت قیمت: 30000 تومانتوضیحات:
پایان نامه رشته حسابداری با موضوع حسابداری موجودی کالا در واحد های بازرگانی در قالب فایل word و در حجم 65 صفحه.
بخشی از متن:
بسیاری از واحدهای تجاری موجودیهای کالا را به عنوان بخش عمدهای از داراییهای خود نگهداری میکنند بنابراین نحوه ارائه و ارزشیابی آن در صورتهای مالی تأثیر با اهمیتی در تعیین وضعیت مالی و نتایج عملیات آن واحدهای تجاری دارد. و هر گونه تغییرات در ارزشیابی آن اثر مستقیم بر ترازنامه و سود و زیان دارد. به بیان دیگر اگر بیشنمایی شود، از یک سو ، موجب متورم شدن ترازنامه و از سوی دیگر موجب بیشنمایی سود خالص و رقیق شدن حقوق صاحبان سهام میگردند. عکس آن نیز صادق است ، یعنی در صورتی که کمنمایی شوند، از یک سو ، موجب ایجاد اندوخته مخفی در ترازنامه و از سوی دیگر منجر به کمنمایی سود خالص میگردند. یکی از اهداف حسابداری موجودی کالا شناخت صحیح هزینه برای تطابق با فروش است و دومین هدف آن محاسبه موجودیهای کالا برای انعکاس در ترازنامه میباشد. موجودیهای کالا، مسائل با اهمیتی را از قبیل ، اندازهگیری، حفاظت، کنترل و تخصیص برای مدیران و حسابداران مطرح میکند. بنابراین باید مورد توجه بیشتر قرار دارد.
فروش موجودیهای کالا و مواد به قیمتی مازاد بر بهای تمام شده منبع اصلی درآمد اغلب واحدهای تجاری را تشکیل میدهد و چنانچه موجودیهای کالا شامل اقلام غیر قابل مصرف و فروش باشد، زیان بالقوه برای واحد تجاری وجود خواهد داشت بنابراین موجودیهای کالا برای این واحدهای تجاری دارای ، اهمیت زیاد میباشد...
فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول: مقدمه پژوهش
مقدمه
تعریف موضوع
موجودی کالا
بهای تمام شده
مخارج خرید
مخارج تبدیل
سربار ثابت تولید
سربار متغیر تولید
خالص ارزش فروش
بهای جایگزینی
قاعده اقل بهای تمام شده یا قیمت بازار
قیمت بازار
اهداف موضوع
اهمیت موضوع تحقیق
قلمرو تحقیق
استفاده کنندگان
منابع
فصل دوم: پیشینه پژوهش
مقدمه
طبقه بندی موجودی کالا
ارائه موجودی کالا در ترازنامه
اقلام تشکیل دهنده موجودی های کالا
قراردادهای انتقال مالکیت
کالاهای امانی نزد دیگران
اندازهگیری مقادیر موجودیهای کالا
سیستم ثبت ادواری موجودی کالا
سیستم ثبت دائمی
ارزشیابی موجودیهای کالا
بهای تمام شده یک واحد موجودی
جریان موجودی ها
های تمام شده موجودیهای کالا
انحرافات از اصل بهای تمام شده و سایر موارد در حسابداری موجودی های کالا
نحوه اعمال قاعده اقل بهای تمام شده با قیمت بازار
ارزشیابی موجودی ها به ارزش جایگزینی و ارزش خالص بازیافتنی
ناباب شدن موجودی مواردکالا
ارزشیابی به قیمت بازار و مازاد بر بهای تمام شده
روش ارزش نسبی فروش
مفاهیم جریان هزینه
روش شناسائی ویژه
روش قیمت میانگین
میانگین موزون
میانگین متحرک
روش اولین صادره از اولین وارده
روش اولین صادره از آخرین وارده
مزیتهای بکارگیری روش اولین صادره از آخرین وارده
روش ارزشیابی موجودی پایان دوره بر مبنای اولین صادره از آخرین وارده با استفاده از شاخص قیمت ها
سایر موارد در ارتباط با روش اولین صادره از آخرین وارده
سایر روشهای جریان هزینه موجودیها
روش اولین صادره از وارده آتی
بهای تمام شده آخرین خرید
روش قیمت استاندارد
آثار تکنولوژی در موجودیهای کالا
روش های ویژه ارزشیابی موجودی ها
روش سود ناخالص
کاربرد کلی روش سود ناخالص
کاربرد روش سود ناخالص در تهیه صورت های مالی میاندورهای
روش ارزشیابی موجودی ها با استفاده از قیمت های خرده فروشی
کاربرد روش ارزشیابی موجودی ها با استفاده از قیمت های خرده فروشی
اقلام خاص در ارتباط با روش ارزشیابی موجودی ها با استفاده از قیمت های خرده فروشی
کاربرد روش خرده فروشی
کنترل موجودی های کالا
اصول کلی کنترل موجودی ها
حفاظت از موجودی ها
طبقه بندی و کدگذاری موجودی ها
تکنیک های کنترل و مدیریت موجودی ها
تعیین با صرفهترین مقدار برای نگهداری موجودی ها
روش دفعات گردش موجودی ها
روش حداقل جمع هزینههای سفارش و نگهداری موجودی
محاسبه با صرفهترین مقدار سفارش با استفاده از جدول
محاسبه با صرفهترین مقدار سفارش با استفاده از نمودار
محاسبه با صرفهترین مقدار سفارش با استفاده از فرمول ریاضی
دفعات تولید و فرمول با صرفهترین مقدار سفارش
تعیین زمان سفارش
نحوه محاسبه حد تجدید سفارش
شمارش موجودی ها
استاندارد بینالمللی حسابداری شماره 2 تصویب 1975 ژوئیه و انتشار 1975 اکتبر
کاربرد استاندارد حسابداری موجودی کالا
تعیین بهای تمام شده
روش محاسبه بهای تمام شده
ارزشیابی موجودیها
طبقهبندی فرعی موجودیها در صورتهای مالی
سایر موارد
کاربرد استاندارد حسابداری موجودی کالا
اصطلاح موجودی کالا
بهای تمام شده
روشهای محاسبه بهای تمام شده
منابع فصل دوم
فصل سوم: طرح تحقیق
روش تحقیق
قلمرو تحقیق
نتایج تحقیق
محدودیت ها
پیشنهادات
منابع و مأخذ
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.