مقالات و تحقیق آماده

ارائه محصولات فایلی و دانلودی برای شما عزیزان

مقالات و تحقیق آماده

ارائه محصولات فایلی و دانلودی برای شما عزیزان

دانلود تحقیق تصفیه فاضلاب های صنعتی روغنی به روش DAF

تحقیق-تصفیه-فاضلاب-های-صنعتی-روغنی-به-روش-daf
تحقیق تصفیه فاضلاب های صنعتی روغنی به روش DAF
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 130
حجم فایل: 9259 کیلوبایت
قیمت: 20000 تومان

توضیحات:
پروژه رشته مهندسی شیمی (صنایع پتروشیمی)، در قالب فایل word و در حجم 130 صفحه.

بخشی از متن:
آبهای مصرف شده در زندگی بنحوی به منابع اولیه برگردانیده می‏شود ولی اغلب آبی که پس از کاربرد به منابع اولیه خود برگرانیده می‏شود همان آب اولیه نیست بلکه بصورت مایعی است که علاوه بر تشکیل دهنده‏های آب مصرفی انتقال دهنده انواع و اقسام موادی است که در زندگی روزمره مورد استفاده انسان واقع شده است.
مهمترین مواد موجود در آبهای مصرف شده بوسیله انسان می‏توان به پروتئین، چربی‏ها، کربوهیدراتها، مواد پاک کننده صابونی یا دترجنت‏ها اشاره نمود. اگر آبهای مصرف شده که به منابع اولیه خود برگردانیده می‏شود حاصل فعالیتهای صنعتی باشد محتوی هزاران ترکیب شیمیایی که در صنایع مورد مصرف قرار گرفته خواهد بود.
معمولاً آبهای مصرف شده روزانه بوسیله انسان را که به محیط برمیگردانند، فاضلاب محلول رقیقی است که ۹/۹۹% آنرا مواد جامد یا سایر مواد تشکیل داده است، فاضلاب علاوه بر موادی که قبلاً نام برده شد ممکن است محتوی عوامل بیولوژیکی و باکتریهای بیماریزا نیز باشد.
مجموعاً هر‏گونه تغییری در کیفیت منابع آب در دنیا در اثر تخلیه فاضلاب یا پساب رخ دهد بنحوی که به سادگی و یا با تصفیه اندک نتوانیم از این منابع در مصارف عادی استفاده نمائیم آلودگی گویند. بنابراین اولین نتیجه فعالیت‏های اجتماعی و صنعتی انسان به صورت ویرانگری و تخریب محیط زندگی از طریق آلوده سازی منابع آب ـ خاک ـ هوا و تمام چیزهایی که در بهتر زیستن او دخالت دارند ظاهر می‏شود. متأسفانه بْعد این ویرانگری به علت پیشرفت‏های اجتماعی و صنعتی به حدی رسیده است که حتی برای خود انسان غیر‏قابل تحمل شده است و ناچاراً مسائل مربوط به آلودگی محیط را بصورت منطقه‏ای و جهانی در نشست‏های مختلف مورد بررسی و بحث قرار داده تا راه حلهای مناسبی برای مبارزه با آلودگیها پیدا کند.
عواملی چون افزایش جمعیت، پیشرفتهای تکنولوژی، بهای اندکی که انسان برای محیط زیست بعلت رایگان بودن قائل است و بسیاری عوامل دیگر در تشدید ویرانگری محیط مؤثر است، بعضی از جامعه شناسان عامل فقر اجتماعی را نیز یکی از عوامل مهم آلوده‏سازی محیط می‏دانند، بقول جامعه‏شناسان بین‏المللی جهان درگیر ۳ نوع بیماری است، آلودگی،‌ جمعیت و فقر.
تنها آبهای سطحی نیستند که در معرض آلودگیهای ناشی از فعالیت‏های اجتماعی و صنعتی انسان قرار گرفته‏اند بلکه تخلیه فاضلاب و پسات در زمین می‏تواند آبهای زیرزمینی را بشدت آلوده سازد. در بعضی شهرهای ایران در اثر اینگونه آلودگی‏ها به غلظت بسیار بالای یون نیترات که گاهی تا ۳ برابر حد مجاز استاندارد جهانی است برمی‏خوریم. این موضوع مؤید این است که نفوذ مقادیر زیادی فاضلاب در زمین به مرور خاصیت تصفیه خاک را زایل نموده و لایه‏های خاک که می‏توانستند سهم مهمی در تغییرات کیفیت فاضلاب دفعی در زمین داشته باشند دیگر قادر به انجام این تغییرات نیستند از این رو تشکیل دهنده‏های فاضلاب بدون هیچ تغییری به آبهای زیرزمینی می‏پیوندد. در اینگونه موارد تنها راه چاره نجات آب‏های زیرزمینی از آلودگی جمع‏آوری و دفع بهداشتی فاضلاب شهری است.

فهرست مطالب:
فصل اول
۱-۱ کلیات
۲-۱- انواع فاضلاب و خصوصیات آنها
۳-۱- سرانه فاضلاب BOD5 و مواد معلق
۴-۱- جمعیت معادل آلودگی
۵-۱- تصفیه خودبخود آب‏های دریافت کننده آلودگی
فصل دوم
۲-۱ مشخصه‏ های فیزیکی، شیمیایی و زیست شناختی فاضلاب
۱-۱-۲ اجزای فاضلاب
۲-۲-۲ آلایندهای مهم در تصفیه فاضلاب
۳-۱-۲ روشهای تجزیه
۴-۱-۲ یکاهای اندازه‏ گیری پارامترهای فیزیکی و شیمیایی
۲-۲ مشخصه‏های فیزیکی: تعریف و کاربرد
۲-۲-۱ کل مواد جامد
۲-۲-۲ بو
تعیین مشخصه ‏های بو و اندازه گیری آن
۳-۲-۲ دما
۴-۲-۲ چگالی
۵-۲-۲ رنگ
۶-۲-۲ تیرگی
۳-۲ ویژگیهای شیمیایی: تعریف و کاربرد
۱-۳-۲ ماده آلی
۳-۳-۲ کربوهیدراتها
۲-۳-۲ پروتئینها
۴-۳-۲ چربی و روغن گریس
۵-۳-۲ پاک ‏کننده ‏ها
۶-۳-۲ آلاینده ‏های درجه اول
۷-۳-۲ ترکیبات آلی فرار VOCS
۸-۳-۲ سموم و مواد شیمیایی کشاورزی
۹-۳-۲ اندازه گیری محتوای آلی
۱۰-۳-۲ نیاز به اکسیژن بیوشیمیایی
۱۱-۳-۲ محدودیتهای آزمون BOD
۴-۲ نیاز اکسیژن شیمیایی
۵-۲ کل کربن آلی
۶-۲ ماده غیر آلی
۱-۶-۲ کلریدها
۲-۶-۲ درجه قلیایی
۳-۶-۲ نیتروژن
۴-۶-۲ فسفر
۵-۶-۲ گازها
۶-۶-۲ اکسیژن محلول
۷-۶-۲ هیدروژن سولفید
۸-۶-۲ متان
۷-۲ میکروارگانیزمها
۱-۷-۲ باکتریها
۲-۷-۲ قارچها
۳-۷-۲ جلبکها
۴-۷-۲ تک یاختگان
۵-۷-۲ گیاهان و جانوران
۶-۷-۲ ویروسها
۷-۷-۲ ارگانیزمهای بیماری زا
فصل سوم
۱-۳ تأثیر بر آبهای جاری
۲-۳- نمک‏های معدنی
۳-۳- اسیدها و یا قلیاها
۴-۳- مواد آلی منابع اکسیژن
۶-۳- مواد شناور جامد و مایع
۵-۳- مواد جامد معلق
-۳- آب گرم
۸-۳- مواد شیمیایی سمی
۹-۳ موجودات زنده ذربینی
۱۰-۳- مواد پرتوزا
فصل چهارم
۱-۴- دوره طرح
۲-۴- جمعیت دوره‏های طرح
۳-۴- سرانه تولید فاضلاب BOD5 و مواد معلق
۴ –۴- ضرایب حداکثر و حداقل فاضلاب
۵ –۴ میزان پساب‏های صنعتی
۶-۴- میزان نشد‏آب‏ ها
۸-۷-۴- درجه تصفیه و مصرف فاضلاب تصفیه شده
فصل پنجم
۱-۵- تصفیه مقدماتی فاضلاب و پساب
۲-۵- آشغال گیری
۳-۵- دانه گیر
۴-۵- شناور سازی
۵-۵- یکنواخت کردن
۶-۵- تنظیم PH
۷-۵- ته‏نشینی ساده
فصل ششم
۱-۶ روغن و گریس
۲-۱-۶ روغنهای با پراکندگی مکانیکی
۳-۱-۶ امولسیونهای پایدار شیمیایی
۴-۱-۶ روغنهای محلول
۵-۱-۶ روغنهای چسبنده به سطح ذرات
۲-۶ امولسیونها: امولسیونها مخلوطی
۱-۲-۶ نسبت فاز خارجی به فاز داخلی
۲-۲-۶ اندازه ذرات
۳-۶ تئوری جداسازی روغن به روش ثقلی
۱-۳-۶ جدا کننده API
۲-۳-۶ جدا کننده CPI
۳-۳-۶ شناور سازی
۴-۶ اصول و تئوری شناور سازی
۱-۴-۶ اکتروفلوتیش
۲-۴-۶ شناور سازی به کمک هوای محلول
۳-۴-۶ شناور سازی به کمک هوا در فشار اتمسفریک
۴-۴-۶ شناور سازی به کمک خلاء
۵-۴-۶ حذف مواد جامد معلق
۶-۴-۶ مکانیزم فرایند شناور سازی
۷-۶ تصفیه بیولوژیک
۸-۶ فیلتر اسیون
۹-۶ جذب توسط کربن فعال
۱۰-۶ عوامل مؤثر در فرایند شناور سازی
۱-۱۰-۶ زمان ماند حوض شناور سازی
۲-۱۰-۶ تأثیر فشار
۳-۱۰-۶ تأثیر دما
۱۱-۶ اصول و تئوری شناور سازی
۱-۱۱-۶ سرعت صعود حبابها و ذرات
۱۳-۶ اثر تصفیه شیمیایی
۶-۱۴ اجزاء و نحوه‌عملیات شناورسازی با هوای محلول
۱-۱۴-۶ تانک شناورسازی
۲-۱۴-۶ تانک اشباع سازی هوا
۳-۱۴-۶ انبار لجن
۴-۱۴-۶ تجهیزات کنترول سطح مایع در تانک شناورسازی
۱۵-۶ مدلهای آزمایشگاهی
۲-۱۵-۶ مدل متکلف
۲-۱۶ –۶ جدا سازی ثقلی
۳-۱۶-۶ شناورسازی
۴-۱۶-۶ اندازه گیری روغن و گریس
۱۷-۶ مزایا و معایب و شناورسازی با هوای محلول
۱۸-۶ مروری بر مطالعات گذشته
۱۹-۶ بررسی پساب های روغنی و آلی واحد
۲-۱۹-۶ بررسی دقیق تر API, DAF واحد ET پتروشیمی اراک
منابع

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود سایر پروژه
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد