توضیحات:
مقاله ترجمه شده 2019 با عنوان تاثیر فراصوت بر روی فرآیند ذوب و انتقال حرارت مواد تغییر فاز دهنده، در قالب فایل pdf و در حجم 7 صفحه، همراه با اصل مقاله انگلیسی.
عنوان مقاله:
توضیحات:
دانلود پاورپوینت با موضوع مدیریت تعارض و بحران،
در قالب ppt و در 46 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
تعریف تعارض:
تعارض در فرهنگ لغت فارسی به معنای رویارویی، معترض و مزاحم یکدیگر شدن و با هم اختلاف داشتن است.
کوتاه ترین تعریف تعارض از رابینز:
«وجود عدم توافق بین دو یا چند گروه»
تعارض میتواند بدون درگیری و نزاع یا جنگ وجود داشته باشد. نزاع تنها یکی از اشکال تعارض میباشد.
منبع اساسی نگهداری تعارض فکر و مغز افرادی است که آن را تجربه میکنند.
تعارض مستقل و خارج از وجود افراد به وجود نمی آید.
تعریف به هر گونه باشد ناسازگاری، تقابل، جبهه گیری، ناهماهنگی، مخالفت جز عوامل اساسی تعارض میباشند.
تفاوت تعارض و رقابت:
تعارض مشابه رقابت است ولی با شدت بیشتر
رقابت یعنی همچشمی دو گروه در دستیابی به یک چیز ارزشمند در حالی که در تعریف واژه تعارض چنین فرض میشود که یک گروه مستقیماً مانع از این میشود که گروه دیگر به هدف خود برسد.
ساده ترین مثال ورزشها هستند.
و . . .
فهرست مطالب:
تعریف تعارض
تفاوت تعارض و رقابت
نگرشهای سنتی و معاصر در خصوص تعارض
انواع تعارض فرد با خود
عوامل ایجاد تعارض از دید کمپل و نلسون
عوامل ایجاد تعارض از دید دریک و رولینسون
سطوح تعارض
دسته بندی انواع تعارض
انواع تعارض
فرآیند تعارض
موضع مدیر در موقعیت تعارض
بحران
مدیریت بحران
تدارکات و هماهنگی
تکنیک های کنترل بحران
و . . .
توضیحات:
دانلود پاورپوینت با موضوع چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن ،
در قالب ppt و در 57 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
مهمترین تغییرات بعد از کشتار
1-) قطع جریان خون
الف) تبادل حرارت
ب) اکسیژن به بافت نمی رسد
ج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسم
د)زمانی که جریان خون قطع می شود
متابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.
2-) همچنین کاهش فشار ( اسید لاکتیک که در داخل عضله تجمع می کند) باعت ایجاد تغییرات در بافت می شوند به طوری که در دام زنده pH طبیعی حدود 7-7/2 است 6-8 ساعت بعد از کشتار این pH به 5/6 – 5/8 می رسد و نهایت 24 ساعت پس از کشتار به حدود 5/3 تا 5/8 می رسد در حالت طبیعی pH حدود 5/5 کاهش می یابد. در صورتی که این کاهش به صورت تدریجی باشد بهترین کیفیت گوشت را خواهیم داشت اگر دام خسته باشد یا کشتار همراه با استرس باشد ذخیره گلیکوژنی کم خواهد شد. میزان اسید لاکتیک تولید شده کم خواهد بود در این حالت pH در حد بالایی حدودا 6-6/2متوقف خواهد شود.
و . . .
فهرست مطالب:
چگونگی تبدیل عضله به گوشت
گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)
گوشت های PSE( نرم, رنگ پریده و مترشح)
ویژگی های گوشت تازه
جمود نعشی
مراحل جمود نعشی( ریگورمورتیسم)
کوتاه شدن در اثر سرما
چگونگی رسیدن آنزیم ها به گوشت
گوشت خام
اصول نگهداری فرآورده های
و . . .
توضیحات و مشخصات فایل :
لایه باز
طراحی شده با فتوشاپ
فرمت فایل psd
قابل ویرایش متون
اندازه A4
قابل چاپ با تمام دستگاه ها
پرسشنامه جهت تعیــین میزان رضایت بیماران کیفیت خدمات درمانی در بیمارستان طراحـــی شده است