توضیحات:
دانلود پاورپوینت با موضوع زراعت عمومی،
در قالب ppt و در 20 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
عوامل موثر بر رشد و نمو گیاهان
مواد غذایی خاک
گیاه موجودی است که مانند تمام موجودات زنده اعمال حیاتی انجام می دهد، انجام این اعمال احتیاج به انرژی دارد که گیاه این انرژی را از راه جذب مواد غذایی تأمین می کند. گیاه مواد غذایی مورد نیاز خود را به صورت املاح معدنی محلول در آب و توسط تارهای کشندة ریشه جذب می کند.
در بین عناصری که در ساختمان سلولی و فعالیت های فیزیولوژیکی و متابولیکی گیاه نقش دارند، برخی مانند اکسیژن، کربن و هیدروژن از طریق آب یا هوا تأمین می شوند و برخی دیگر عمدتاً بوسیله خاک فراهم می شوند.
عناصری که از خاک جذب می شوند، بر اساس شدت نیاز گیاه به آنها به دو دستة عناصر پرمصرف و عناصر کم مصرف تقسیم می شوند. عناصر پر مصرف یا ماکرو به مقدار زیادی مورد نیاز گیاه هستند و 6 عنصر نیتروژن (N) ، فسفر(P) ، پتاسیم(K) ، کلسیم(Ca) ، منیزیم(Mg) ، و گوگرد(S) را شامل می شود.
عناصر کم مصرف که به آنها ریز مغذی ها نیز گفته می شود، به مقدار بسیار کم مورد نیار گیاه هستند اما نقش و اهمیت فیزیولوژیکی بالایی دارند و 7 عنصر آهن(Fe) ، منگنز(Mn) ، مولیبدن(Mo) ، بر(B) ، مس(Cu) ، روی(Zn) و کلر(Cl) را شامل میشوند.
و . . .
فهرست مطالب:
عوامل موثر بر رشد و نمو گیاهان
مواد غذایی خاک
واکنش خاک
خاک های اسیدی
خاک های هالومورفیک
گازهای اتمسفری
آب و هوا
انواع گیاهان از نظر نیاز به آب
کارآیی مصرف آب
اثرات فیزیولوژیک تنش خشکی
توضیحات:
دانلود پاورپوینت با موضوع کاهش ضایعات محصولات کشاورزی ،
در قالب ppt و در 70 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
موارد قانونی مرتبط با ضایعات محصولات کشاورزی و امنیت غذایی در قانون برنامه چهارم
بند ه ماده 18
حمایت از گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی به نحوی که در صد محصولات فرآوری شده حداقل به میزان دو برابر وضع موجود افزایش یافته و موجبات کاهش ضایعات به میزان ( 50 % ) فراهم گردد.
بند د ماده 84 :
دولت موظف است ‘ به منظور نهادینه کردن مدیریت ‘ سیاستگذاری ‘ ارزشیابی و هماهنگی این قلمرواز جمله : امنیت غذا و تغذیه کشور ‘ تامین سبد مطلوب غذایی و کاهش بیماری های ناشی از سوء تغذیه و گسترش سلامت همگانی در کشور ‘ افدامهای ذیل را به عمل آورد:
ایمنی غذا
کاهش ضایعات مواد غذایی از تولید به مصرف
شرح وظایف دفتر امور کاهش ضایعات محصولات کشاورزی
تهیه و تدوین استراتژی، خط مشی ها، سیاستها و برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت مورد نیاز مدیریت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی در چارچوب سند ملّی توسعه بخش کشاورزی و پیگیری تصویب آن در مراحع ذیربط
ایجاد هماهنگی امور کاهش ضایعات در وزارت متبوع و سایر دستگاهها و مراکز مرتبط.
هدایت و ساماندهی امور عملیات زنجیره پس از برداشت محصولات کشاورزی.
انجام مطالعات و تحقیقات لازم در خصوص تعیین وضعییت عوامل و میزان ضایعات هر یک ازعملیات بعد از برداشت و ارائه راهکارهای مناسب و کنترل مستمر.
تهیه و تدوین شاخص های کیفی و استاندارد مرتبط با فرآیند عملیات پس از برداشت محصولات کشاورزی.
انجام اقدامات لازم جهت دستیابی و بکارگیری یافته های جدید و فن آوری های نوین و استفاده از تجارب سایر کشورها در عملیات پس از برداشت محصولات کشاورزی.
انجام اقدامات لازم به منظور تجهیز و بهبود شبکه های حمل و نقل و پایانه های توزیع و صادراتی خاص تولیدات کشاورزی.
همکاری در برقراری و اجرای نظام تضمین کیفیّت محصولات کشاورزی با مراجع ذیربط.
حمایت از توسعه و ایجاد ایستگاههای جمع آوری محصولات کشاورزی.
تهیّه و تدوین ضوابط و دستورالعمل فنّی و تکنولوژیکی و ارائه الگوههای مصرف محصولات کشاورزی.
ایجاد، توسعه و راهبری بانکهای آمار و اطلاعات و اطلاع رسانی در چارچوب نظام اطلاع رسانی وزارت متبوع و ارائه خدمات فنی و مشاوره ای به بهره برداران و کشاورزان.
و . . .
فهرست مطالب:
شرح وظایف دفتر امور کاهش ضایعات محصولات کشاورزی
تعریف ضایعات
انواع ضایعات
امنیت غذایی
سیستم غذا و تغذیه
افزایش غیرخطی میزان اضافه تولید محصولات کشاورزی برای جبران ضایعات
طرح مطالعات جامع کاهش ضایعات محصولات کشاورزی
اجزای اصلی ارزیابی سیستم محصول
هزینه های تولید و بازاریابی
و . . .