فرمت فایل دانلودی: .docxفرمت فایل اصلی: docتعداد صفحات: 28حجم فایل: 77 کیلوبایت قیمت: 45000 تومانتوضیحات:
تحقیق با موضوع کیفیت سود و ارتباط بین کیفیت سود و نسبت بدهی ها ، در قالب doc و در 28 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن :
مبنای تعهدی در حسابداری علی رغم دارا بودن مزایای متعدد، مشکلاتی دارد . مهمترین ایراد آن عینی نبودن اعداد و ارقام به خصوص رقم سود در مقایسه با مبنای نقدی است . در حقیقت بدلیل وجود قضاوت و برآوردها ، عدم اطمینان به عدد سود گزارش شده رخ می دهد .در این راستا کیفیت سود، باعث روشن شدن موضوع و رفع ابهام از عینی نبودن سود، می گردد. اگر تأمین مالی بدون در نظر گرفتن افزایش ظرفیت عملیاتی انجام شود و اگر آن برای جبران زیان و تأمین سودهای بی کیفیت اعلام شده از سوی مدیران (سودهای کاغذی ) باشد ، هزینه سرمایه بالا رفته وارزش افزوده اقتصادی به شدت کاهش می یابد .(کرمی ،1385،ص 72)1
اگرچه در کوتاه مدت سود حسابداری و جریان های نقد عملیاتی از هم متفاوتند اما در بلند مدت انتظار می رود که این تفاوت ازبین برود،زیرا اقلام تعهدی باید دربلند مدت به نقد تبدیل شده یا ازطریق وجه نقد تسویه شوند .
توجه به سیستم ارزیابی اعتبار مشتریان، در این راستا بسیار مهم است زیرا فروش به مشتریان بدون اعتبار موجب افزایش فروش در یک دوره و عدم پرداخت بدهی توسط مشتریان در دورهای دیگر خواهد شد .
در این فصل سعی می شود به مبانی نظری تحقیق ،تعاریف وانواع کیفیت سود اشاره ای بشود ،سپس به اقلام تشکیل دهنده کیفیت سودومبانی نظری ارتباط بین کیفیت سود و فروش،بازده داراییها ونسبت بدهی ها پرداخته شده ودر آخر نیز انواع تحقیقات به عمل آمده داخلی وخارجی، مورد اشاره قرارخواهد گرفت .
2-2- مفاهیم سود وانواع کیفیت سود
سود حسابداری که متأثراز روشها و برآوردهای حسابداری است، ممکن است تحت دستکاری توسط مدیران قرار گیرد. و امکان استفاده از روشها و برآوردهای متفاوت موجب شده که سود واقعی با گزارش شده تفاوت
داشته باشد. نتایج نشان می دهد که هرچه اقلام تعهدی ( قابل دستکاری به دلیل قضاوتی و برآوردی بودن ) بالاتر باشد کیفیت سود کمتر وپایداری کمتر سود خواهد شد .( همان منبع، ص72)2
سیاست تقسیم سودمی تواند نشان دهنده واقعی ومنصفانه بودن یا نبودن نتایج عملکرد مالی باشد.درواقع، مدیران زمانی به پرداخت سود تمایل نشان می دهند که از دستکاری نشدن سودها اطمینان حاصل نموده و کاهش سودهای تقسیمی در آینده ( پایدارنبودن سود ) غیر محتمل باشد .
به این ترتیب سودهای تقسیمی نه تنها علامتی برای پرداخت سودها در آینده، بلکه علامتی برای کیفیت سود با درجه کمتری از دستکاری می باشد .
همچنین سود تقسیمی یک شیوه نظارتی مدیریتی است که در آن مدیران برای کمک به خود، کمتر سود را دستکاری می کنند .از طرف دیگر با پرداخت مرتب و افزایشی سود ، سرمایه گذاران به کیفیت سودهای گزارش شده پی خواهند برد .(علوی طبری ،1388،ص 56)1
کیفیت سود مسأله ایست که برمتغیرهای بی شماری تأثیرگذاراست و دراین تحقیق به فروش که متغیر اساسی در برنامه ریزی جهت طرح کلی عملیات و شروع به کار شرکت محسوب می شود ، بازده دارایی ها که عمده عامل تشکیل دهنده کارایی شرکت هستند ونسبت بدهی ها که برای هرگونه تامین مالی، مبنا پرداخت وام از سوی اعتبار دهندگان می باشد، اشاره می گردد.
نقش اصلی گزارشگری مالی ،انتقال اثر بخش اطلاعات به افراد برون سازمانی به طور معتبر وبه موقع است.
برای این گزارشگری ،مدیران از اختیار وقضاوت برخوردارند ومی توانند از آگاهی های خود درباره فعالیتهای شرکت، صورتهای مالی را اثر بخش تر کنند .
با این حال اگر مدیران برای گمراهی استفاده کنندگان ،از اختیارات خود جهت گزینش روش های حسابداری استفاده کند ،مدیریت سود رخ داده است .
از جمله مواردی که در خدشه دار شدن کیفیت سود به آن اشاره می شود،رفتار فرصت طلبانه مدیران وکوشش های آنها برای تاثیر بر بازده کوتاه مدت سهام از طرق مدیریت سود وتحقق بخشیدن به انتظارات بازار وتحلیل گران مالی ،می باشد .
و . . .
فهرست مطالب:
1-2 مقدمه
2-2 مفاهیم وانواع کیفیت سود
3-2تعریف سود
4-2اهمیت ویژگی های کیفی سود
5-2اقلام تشکیل دهنده کیفیت سود
1-5-2پایداری سود
2-5-2قابلیت پیش بینی سود
3-5-2مربوط بودن سود در تغییرات بازده سهام
4-5-2به موقع بودن سود
5-5-2محافظه کارانه بودن سود
6- 2بررسی ارتباط بین کیفیت سود ومتغیر های سه گانه فروش،بازده داراییـها
1-6-2ارتباط بین کیفیت سود وفروش
1-1-6-2ارتباط بین پایداری سود وفروش Error! Bookmark not defined.
2-1-6-2ارتباط بین قابلیت پیش بینی سود وفروش Error! Bookmark not defined.
3-1-6-2 ارتباط بین مربوط بودن سود درتغییرات بازده سهام وفروش Error! Bookmark not defined.
4-1-6-2 ارتباط بین به موقع بودن سود وفروش Error! Bookmark not defined.
5-1-6-2 ارتباط بین محافظه کارانه بودن سود وفروش
2-6-2ارتباط بین کیفیت سود وبازده داراییها
1-2-6-2ارتباط بین پایداری سود وبازده داراییها
2-2-6-2ارتباط بین قابلیت پیش بینی سود و بازده داراییها
3-2-6-2 ارتباط بین مربوط بودن سود درتغییرات بازده سهام وبازده داراییها
4-2-6-2 ارتباط بین به موقع بودن سود وبازده داراییها
5-2-6-2 ارتباط بین محافظه کارانه بودن سود وبازده داراییها
3-6-2ارتباط بین کیفیت سودو نسبت بدهی ها
1-3-6-2ارتباط بین پایداری سود ونسبت بدهی ها
2-3-6-2ارتباط بین قابلیت پیش بینی سود و نسبت بدهی ها
3-3-6-2 ارتباط بین مربوط بودن سود درتغییرات بازده سهام و نسبت بدهی ها
4-3-6-2 ارتباط بین به موقع بودن سودو نسبت بدهی ها
5-3-6-2 ارتباط بین محافظه کارانه بودن سود نسبت بدهی ها
7-2پیشینه تحقیقات خارجی وداخلی
منابع دارد
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.