فرمت فایل دانلودی: .pdfفرمت فایل اصلی: pdfتعداد صفحات: 24حجم فایل: 723 کیلوبایت قیمت: 50000 تومانتوضیحات:
تحقیق شناخت واکنشهای میلارد و کارملیزاسیون و تفاوتهای آنها، در قالب فایل pdf.
این فایل که به صورت پی دی اف تهیه شده یک تحقیق کامل و مفصل با ریز جزئیات برگرفته از خلاصه جزوات بهترین اساتید به نام در رشته صنایع غذایی به همراه ترجمه مقالات به روز در این زمینه د رمورد دوفرایند بسیار مهم در حوزه صنعت غذا می باشد.( میلارد و کاراملیزاسیون)
فهرست مطالب شامل:
مقدمه: 4
شناخت واکنش میلارد 4
کدام غذاها تحت تأثیر واکنش میلارد قرار می گیرند؟ 5
خصوصیات واکنش میلارد 5
فاکتورهای مورد نیاز برای واکنش میلارد 6
مراحل واکنش میلارد 7
محصولات واکنش میلارد و کاربردهای آن 9
عوامل تاثیرگذار بر واکنش میلارد 10
اثرات قهوه ای شدن میلارد 11
تاثیر واکنش های میلارد بر کیفیت محصولات غذایی 11
واکنش میلارد در غذاها: 12
روشهای کنترل واکنش میلارد 13
تاثیر واکنش های میلارد بر سلامت انسان 13
کاراملیزاسیون 15
تشکیل پلیمر: 16
تشکیل ترکیبات فرار: 16
دمای کاراملیزاسیون: 17
طعم و رنگهای های کارامل: 18
محصولات کاراملیزاسیون: 19
کاربردهای کاراملیزاسیون 20
کاراملیزاسیون در شرایط اسیدی 20
کاراملیزاسیون در شرایط قلیایی 21
مقایسه کارملیزاسیون و میلارد 22
از لحاظ واکنش دهنده ها 23
از لحاظ پیرولیز 23
از لحاظ دمای تشکیل 23
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.