پاورپوینت معماری تزئینی؛ در قالب pptx و 14 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت :
دهکده ها و آتشکده ها که در گذشته در سراسر این خطه وجود داشته اند گنجینه ای از فرهنگ معماری ایران باستان را در خویـش نهفــته اند از این معابد «میتـرا» که قبل از زرتشت در ایران رواج داشته نمونه های چندی باقی است. معبد «مصــیصرا» در شـمال غربی ایران که در کوه تراشیده شده است و همچنین صخره «بی فخریکا» در جنوب دریاچه ارومیه از جمله این نمونه ها هستند. مهرپرستان باستانی قبل از ورود به معبد در جایی دست خود را به آب می زدند و آن را «مهراب» می نامیدند،
فهرست مطالب :
مقدمه
معماری ایرانی
معماران و هنرپروران شهرساز ایرانی
سیر تکاملی هنر ایرانی
پاورپوینت مدیریت مذاکره؛ در قالب pptx و 27 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت
نیازهای احساساتی افرادی که با آنها مذاکره می نمائید را برآورده سازید. اکثر فروشندگان از فروش و ترغیب برای خرید کالاهایشان لذت می برند، اما نوعی عدم اطمینان در آنها به چشم می خورد. بجای سعی در خشن برخورد نمودن با فروشندگان، این شانس را به آنها بدهید که برای فروش کالاهایشان شما را ترغیب نمایند و در این صورت است که آنها برای انجام کار شما حاضر به اعطائ امتیازاتی خواهند بود. این احساس را در آنها بوجود آورید که به رغم معامله با آنها به موقعیت آنها احترام گذاشته و از آنها بعنوان عضوی از یک تیم همکاری قدردانی می نمائید.
فهرست مطالب:
مقدمه
تاکتیک های مذاکره
تاکتیک های تاثیرگذار در مذاکره
نکات مهم در مدیریت مذاکره
مدیریت مذاکره
پاورپوینت فسیل؛ در قالب pptx و 15 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
وقتی جانداری می میرد . قسمت های نرم بدن آن (مانند پوست و ماهیچه ها) با گذشت زمان از بین می روند ،اما قسمت های سخت (مانند ناخن ،استخوان ،دندان ،صدف،....) در بین گل و لای باقی می ماند و تبدیل به فسیل می شود.
فهرست مطالب:
مقدمه
تشکیل فسیل
فسیل ردپا
کاربرد فسیل ها
شرایط لازم برای ایجاد فسیل
پاورپوینت امولسیفایر؛ در قالب pptx و 19 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت
مولسیون های غذایی از دیر باز و حتی قبل از زمانی که انسان شروع به فرآوری مواد غذایی کند وجود داشته اند به عنوان مثال شیر یک سیستم امولسیون کلوئید طبیعی است که در آن یک قطره چربی توسط غشای گلبول چربی احاطه و پایدار شده است کره و بعضی از سس های ابتدایی اولین مواد غذایی بودند که برای بهبود طعم و کمک به فرآیند پخت مورد استفاده قرار گرفتند
فهرست مطالب:
مقدمه
کاربرد امولسیفایر
امولسیفایرهای مورد استفاده در مواد غذایی
نحوه تشکیل امولسیون ها
مکانیزم های مربوط به ناپدیداری امولسیون ها
کاربرد امولسیفایرها در شیر و فرآورده های آن
کاربرد امولسیفایرها در فرآورده های قنادی و شکلات
بیوامولسیفایرها و کاربرد آنها در صنعت
پاورپوینت پروبیوتیک؛ در قالب pptx و 16 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت
لاکتوباسیلها، معروفترین باکتریهای مورد استفاده در لبنیات تخمیری هستند. این باکتریها قادر به تبدیل قندها (شامل لاکتوز) و سایر کربوهیدراتها به اسید لاکتیک هستندو طعم ترش لبنیات تخمیر شده نظیر ماست هم به همین خاطر است. همچنین اسید لاکتیک به عنوان یک نگهدارنده از فاسد شدن فرآوردههای لبنی جلوگیری می کند.
پروبیوتیکهای رایج، شامل گونههای مختلف باکتریهای بیفید، باکتریوم، لاکتوباسیلوس و همچنین بعضی گونههای مخمر هستند