مقالات و تحقیق آماده

ارائه محصولات فایلی و دانلودی برای شما عزیزان

مقالات و تحقیق آماده

ارائه محصولات فایلی و دانلودی برای شما عزیزان

دانلود پاورپوینت (اسلاید) بررسی وضعیت نرم افزار در ایران

پاورپوینت-(اسلاید)-بررسی-وضعیت-نرم-افزار-در-ایران
پاورپوینت (اسلاید) بررسی وضعیت نرم افزار در ایران
فرمت فایل دانلودی: .ppt
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 16
حجم فایل: 348 کیلوبایت
قیمت: 20500 تومان

توضیحات:
پاورپوینت (اسلاید) بررسی وضعیت نرم افزار در ایران، در حجم 16 اسلاید.

فهرست مطالب:
تعریف نرم افزار
لایه های نرم افزار
ویژگی های نرم افزار به عنوان یک صنعت
مقایسه صنعت نرم افزار و سخت افزار
مدل صنعت نرم‌افزار (بر اساس گزارش مایکروسافت)
مدل هند
وضعیت کنونی صنعت نرم افزار در ایران
توضیحات جدول بازار نرم افزار
مدل پیشنهادی برای ایران

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود سایر پروژه

دانلود گزارش کارآموزی معماری، در شهرداری

گزارش-کارآموزی-معماری-در-شهرداری
گزارش کارآموزی معماری، در شهرداری
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 42
حجم فایل: 392 کیلوبایت
قیمت: 26000 تومان

توضیحات:
گزارش کارآموزی رشته معماری در شهرداری، با موضوع تحلیل ساختمان های اسکلت فلزی، در قالب فایل word و در حجم 42 صفحه.

بخشی از متن:
معماری یعنی خلق و ساماندهی فضاها ، فضاهایی که ممکن است هر کدام القا کننده حالتی خاص در مخاطب خود باشند. منتهی مسئله ای که در مورد درک از فضاهای معماری مهم می نماید این نکته می باشد که بیشترین درک از فضای معماری به وسیله چشم صورت می گیرد البته نقش سایر حواس هم در درک برخی از فضاها اهمیت دارد .
معمار یک بنا ایده ای خاص را در سر می پروراند و برای اینکه بتواند این ایده را به تصویر بکشد نیاز به خلق فضا دارد . و این فضای اوست که تعیین می کند کدام دیوار از چه نوع مصالحی و به چه رنگی در کجای فضای او ظاهر شود . شاید خیلی از مردم به غلط این برداشت را داشته باشند فضای معماری را دیوار ها ، ستونها و سقفهایی که محصورش کرده اند به وجود آورده است . در صورتی که این برداشت نسبت به فضای معماری کاملاً غلط می باشد چون همانطور که در پیش درآمد ذکر شد این ماهیت فضاست که تعیین می کند کدامین عنصر در کجا قرار گیرد ...

فهرست کلی مطالب:
فصل اول : آشنایی با محل کارآموزی
تاریخچه مکان کارآموزی
فصل دوم : ساختمانهای اسکلت‌فلزی
ساختمان با استراکچر فلزی
فصل سوم : آزمون آموخته‌ها و نتایج
نکات ذکر شده

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود سایر پروژه

دانلود پاورپوینت (اسلاید) گروه ها و تیم های کاری

پاورپوینت-(اسلاید)-گروه-ها-و-تیم-های-کاری
پاورپوینت (اسلاید) گروه ها و تیم های کاری
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: pptx
تعداد صفحات: 34
حجم فایل: 403 کیلوبایت
قیمت: 39000 تومان

توضیحات:
پاورپوینت ارائه کلاسی رشته مدیریت با موضوع گروه ها و تیم های کاری، در حجم 34 اسلاید، همراه با توضیحات کامل.

این فایل در زمینه " گروه ها و تیم های کاری " بوده که می تواند به عنوان سمینار در کلاس برای درسهای مدیریت رفتار سازمانی و مدیریت رفتار سازمانی پیشرفته، ارائه شده و مورد استفاده قرار گیرد.

بخشی از متن:
مجموعه ای از دو یا چند نفر که به طور مرتب برای کسب یک یا چند هدف مشترک کار می کنندو با هم تعامل دارند را گروه می گویند.
از دید جامعه شناسان به دو یا چند نفر که به طور آزاد با هم در تعامل بوده، هنجارهای جمعی داشته، و در پی کسب هدف های جمعی بوده و هویت مشترکی داشته باشند  گروه می گویند ...

فهرست مطالب:
تعریف گروه
شاخص های چهارگانه جامعه شناختی گروه
مفاهیم اصلی گروه
علل پیوند افراد به گروه ها
انواع گروه ها
تئوری 5مرحله توسعه گروه
گروه های مجازی
تعریف تیم
شرایط تبدیل گروه به تیم
تفاوت تیم با گروه
چهار بعد توانمند سازی تیم ها
چهار نوع کلی تیم های کاری
مقایسه تیم های خود گردان و سنتی
عوامل موثر در اثر بخشی تیم ها
نظریه های آسان سازی اجتماعی
طفره روی اجتماعی
نتیجه گیری

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود سایر پروژه

دانلود گزارش کارآموزی صنایع غذایی، در کارخانه شیر پگاه

گزارش-کارآموزی-صنایع-غذایی-در-کارخانه-شیر-پگاه
گزارش کارآموزی صنایع غذایی، در کارخانه شیر پگاه
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 94
حجم فایل: 6847 کیلوبایت
قیمت: 26600 تومان

توضیحات:
گزارش کارآموزی رشته علوم صنایع غذایی
، در کارخانه شیر پگاه خوزستان، در قالب فایل word و در حجم 94 صفحه.

بخشی از متن:
انواع شیر:
در کشورهای پیشرفته شیر خام را بر اساس میزان میکروب های موجود در آن درجه بندی می کنند. بطوریکه هر چه قدر تعداد میکروب ها کم باشد قیمت شیر افزایش یافته و مرغوبیت آن نیز زیاد می شود. بر همین اساس شیر خام را در 4 درجه ارزیابی می نمایند.
1. شیر خام ممتاز: شیری است که میانگین میکروب های موجود در آن در هر میلی لیتر کمتر از 10000 باشد.
2. شیر خام درجه یک: شیری است که میانگین میکروب های موجود در آن در هر میلی متر بین ده هزار تا پنجاه هزار می باشد.
3. شیر خام درجه دو: شیری است که میانگین میکروب های موجود در آن در هر میلی متر بین پنجاه هزار تا یک میلیون می باشد.
4. شیر خام درجه سه: شیری است که میانگین میکروب های موجود در آن در هر میلی متر بین یک میلیون تا سه میلیون باشد.

فهرست مطالب:
مقدمه
تعریف شیر 
- شیر مطابق استاندارد شماره 1756 
- شیر مطابق تعریف کدکس
- شیر مطابق فدراسیون بین المللی شیر (I DF) دو تعریف دارد 
انواع شیر 
فصل اول
مکان کارآموزی
1-1- موقعیت جغرافیایی
1-2- تاریخچه کارخانه شیر پگاه خوزستان 
منبع
فصل دوم 
شیر از دامدار تا کارخانه
2-1-جمع آوری شیر
2-1-1- جمع آوری شیر توسط بشکه یا بیدون 
2-1-2- جمع آوری شیر توسط تانکر 
2-2- دریافت شیر 
2-2-1- دریافت شیر به وسیله بشکه یا بیدون 
2-2-2- دریافت شیر به وسیله تانکر 
2-3- خنک کرن شیر دریافتی 
2-4- ذخیره شیر خام 
فصل سوم
آزمایشگاه
مقدمه 
3-1- آزمایش های شیمیایی آزمایشگاه دریافت و مرکزی 
3-1-1- تعیین میزان درصد چربی روش ژربر (روش روتین)
3-1-2- تعیین نقطه انجماد 
الف) روش کار با کریوسکوپ غیر اتوماتیک (دستی) 
ب) روش کار با کریوسکوپ ترمیستوری 
3-1-3- تعیین وزن مخصوص به وسیله ترمولاکتودانسیمتر 
3-1-4- تشخیص نمک در شیر 
3-1-5- آزمون فسفاتاز 
3-1-6- آزمایش جوش و تشکیل لخته 
3-1-7- آزمایش اندازه گیری خاکستر شیر
3-1-8- آزمایش تشخیص قند اضافه شده به شیر 
3-2- آزمایشگاه شیمیایی UF
3-2-1- اندازه گیری چربی پنیر 
3-2-3- اندازه گیری اسیدیته پنیر
3-2-2- اندازه گیری درصد نمک
3-2-3- اندازه گیری اسیدیته پنیر
3-2-4- اندازه گیری PH 
3-2-5- اندازه گیری آب انداختگی پنیر
3-2-6- اندازه گیری TS  و درصد رطوبت
3-2-7- اندازه گیری چربی شیر تغلیظ شده (رتنتیت) 
3-2-8- اندازه گیری اسیدیته شیر تغلیظ شده
3-2-9- اندازه گیری اسیدیته آب پنیر ( پرمیت)
3-3- آزمایشگاه میکروبی 
3-3-1- روش کار
3-3-2- انواع آزمایش های میکروبی
1) شیر خام
2) شیر خام بعد از M.F
3) شیر پاستوریزه
4) ریتنتیت (شیر تغلیظ شده)
5) آنتی فوم (ضدکف)
6) آنتی استیک (ضد چسپندگی)
7) رنت
8) استارتر
9)‌نمک
10) لیوان 
11) آب استریل
12) هوای سالن پاستوریزه (‌یک روز در میان)
13) هوای کواگولاتور (یک روز در میان)
14) هوای دستگاه فیلینگ (‌یک روز در میان)
15) هوای سالن لیوان ساز (یک روز در میان)
16) هوای دستگاه روتامی (یک روز در میان)
17) هوای سالن بسته بندی (یک روز در میان)
18) نازل های آنتی فوم و آنتی استیک
فصل چهارم
سالم سازی و آماده سازی شیر جهت تولید
پاستوریزاسیون عملا به دو صورت انجام می شود
- ضرورت استفاده از شیر پاستوریزه و استاندارد
- ویژگی های حسی شیر پاستوریزه 
- ویژگی های فیزیکی و شیمیایی
جدول (4-1)  وزن مخصوص شیر بر حسب درصد چربی
- ویژگی میکروبیولوژی
جدول (4-2) ویژگی های میکروبی شیر پاستوریزه
4-1-2- استریلیزاسیون sterilisation
4-1-3- عملیات UHT
دو روش برای انجام عملیات UHT به کار می رود
4-2- معرفی دستگاه های استریل
4-2-1- دستگاه VTIS 
4-2-2- دستگاه UHT
4-3- تبادل کننده های حرارتی
4-3-1- مبدل های حرارتی صفحه ای  (مورد استفاده در کارخانه شیر پگاه خوزستان)‌
- خصوصیات مبدل حرارتی صفحه ای
1- مبدل های حرارتی لاملل    LAMLLA HEAT EXCHENGERS
2- مبدل های حرارتی صفحه ای واشردار
3- مبدل حرارتی صفحه ای پره دار 
4- مبدل های حرارتی صفحه و شاسی       PLATE & FRAME
5- مبدل های حرارتی صفحه – کویل  PLATE & COIL  
فصل پنجم
انواع محصولات و مراحل تولید
5-1- شیر استریل
کاغذ تتراپک شامل هفت لایه به شرح زیر است
جدول (5-1)  خصوصیات کاغذ تتراپک
5-1-1- بسته بندی شیر
5-1-2- بر چسب گذاری شیر
5-2- خامه تتراپک
5-3- شیر استریل پری پک
5-4- دوغ
5-4-2- مشخصات دوغ که باید کنترل شوند
5-4-3- بسته بندی دوغ
5-4-4 شرایط نگهداری دوغ
5-5 پنیر(CHEESE)
5-5-1- مواد مهم کنترلی در تولید پنیر
1- کنترل شیر خام
مواد استاندارد برای شیر با کیفیت بالا
2- کنترل شیر استاندارد و پاستوریزه شده باشد
3- کنترل روی استارترها
4- کنترل روی شیر آماده پنیر سازی و مراحل آماده سازی لخته
5- بعد از قالب گذاری و بسته بندی 
6- آب نمک
7- پنیر آماده شده
5-5-2- آلودگی ثانویه
5-5-3- نکات مهم در فرایند تولید پنیر UF
 در مورد نرم شدگی سه عامل دخالت دارد 
5-5-4- مشخصات محصول نهایی (پنیر UF)
5-6- ماست (Yoghurt) 
5-6-1- مراحل تولید ماست 
1- انتخاب شیر
2- استاندارد کردن شیر 
الف- استاندارد کردن چربی شیر 
روش های متداول برای استاندارد کردن چربی به قرار زیر است
ب- استاندارد کردن میزان مواد جامد بدون چربی شیر
3- افزودن شیر خشک 
4- افزودن پودر دوغ کره
5- افزودن پودر آب پنیر
6- افزودن پور کازئین
7- تغلیظ به وسیله اوپراتور
8- تغلیظ به وسیله صاف کردن غشایی
9- هموژنیزاسیون
10- گرمخانه گذاری
11- سرد کردن ماست 
الف) نگهداری محصول
ب) سهولت حمل و نقل 
5-6-2- برخی معایب ماست و دلایل تشکیل آنها
1- استارترهای بالک  Bulk
2- استارترهای Direct 
فصل ششم
شستشوی درجا   C.I.P   Cieaninj   In  Piace
6-1- سی آی پی در صنعت شیر
6-1-1- انواع شستشو 
2- استارترهایی Direct 
6-2- مکانیسم شستشو 
6-2-1- مواد قلیایی 
6-2-2- مواد اسیدی  
6-3- زمان انجام CIP
6-4- مراحل شستشو 
1- غلظت مواد شیمیایی مورد استفاد 
2- حرارت مواد پاک کننده 
3- سرعت جریان مواد شستشو 
4- مدت زمان تماس مواد شستشو دهنده 
جدول (6-1)   درجه حرارت و مدت زمان برای استریل
6-5- آب مصرفی در سیستم CIP  
پیوست  (PFD محصولات و خطوط تولید)

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود سایر پروژه

دانلود پاورپوینت نفوذ، قدرت و سیاست

پاورپوینت-نفوذ-قدرت-و-سیاست
پاورپوینت نفوذ، قدرت و سیاست
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: pptx
تعداد صفحات: 26
حجم فایل: 588 کیلوبایت
قیمت: 40000 تومان

توضیحات:
پاورپوینت ارائه کلاسی رشته مدیریت با موضوع نفوذ، قدرت و سیاست، در حجم 26 اسلاید، همراه با توضیحات کامل.

بخشی از متن:
قدرت شاید دارای مفهوم منفی باشد اما قدرت یک فرایند طبیعی است و یک نوع واقعیت در زندگی سازمانی است و نمی توان آن را نادیده گرفت یا کنار گذاشت.  گذشته از این، از طریق یادگیری شیوه استفاده از قدرت در سازمان، فرد می تواند برای اینکه مدیری اثربخش تر باشد از  دانش خود به نحو مطلوب استفاده کند. داشتن منبع قدرت باعث افزایش اعمال نفوذ و تحصیل مزایای بیشتر و یا ارتقاء به مقامات بالاتر می شود. زمانیکه اعضای سازمان به قدرت خود جامه عمل بپوشانند گفته می شود سیاستمدار شده اند و آنانکه از مهارتهای سیاسی خوبی برخوردار باشند از پایگاههای قدرت خود به شیوه موثر استفاده می کنند.

فهرست مطالب:
مقدمه
تعریف نفوذ (Influence) و انواع آن
تعریف نفوذ اجتماعی
تاکتیک های هشتگانه نفوذ
اصول ششگانه نفوذ
نتایج سه گانه احتمالی نفوذ
گسترش نفوذ با هم پیمانان راهبردی
تعریف قدرت (power)
ابعاد قدرت
قدرت و اختیار
پنج منشأ قدرت
منابع قدرت
دسته بندی منابع قدرت در سازمان
تعریف رفتار سیاسی
عوامل مؤثر بر رفتار سیاسی
تاکتیک های معمول سیاسی در سازمان
نتیجه گیری

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود سایر پروژه